#1 hoe mijn trainingspartner by Banning 25.05.2018 10:15

Ik gaf schoenen op in 2009 toen ik begon te lopen, rennen en, nou ja, op blote voeten of in Xero-schoenen woonde.

Kort daarna gaf ik het zitten op, ook.

Oké, ik heb het niet opgegeven ... maar ik was er zo ziek van dat ik de hele dag in een stoel werd geplant, dat ik de stoel weggooide, op mijn bureau steunde Nike Air Max 270 Femme en in plaats daarvan ging staan.

Na een tijdje werd dat ook een beetje oud. Dus ik vond een gratis loopband op Craigslist, scheurde de leuningen af, monteerde de controller aan mijn muur en begon te lopen terwijl ik aan het werk was.

Nu ga je misschien niet zo ver als ik, maar ik raad je ten zeerste aan om minder tijd te besteden aan zitten en meer tijd te besteden aan staan. En doktoren zijn het erover eens (serieus, sta nu meteen voor de gek!).

Een "probleem" met staan, vooral als je het 8-10 uur per dag doet, zoals ik, is dat, nou ja, het is nogal saai voor je voeten. Je staat op hetzelfde oppervlak, in dezelfde hoek op ongeveer dezelfde plek.

Dus ik vond het geweldig toen mijn vrienden van Quitting Sitting me hun nieuwe product toonden, Topo (niet te verwarren met het schoenenbedrijf met dezelfde naam).

Staande bureaumat Nike Air Force 1 Donna TopoTopo geeft u gevarieerde oppervlakken waarop u kunt staan, met hoeken die u kunt verkennen, een milde textuur en een aantal coole kleuren.

Ik schrijf dit een beetje te vroeg, ik geef het toe, omdat ik mijn Topo nog niet heb ontvangen (en, ja, ik zal het bovenop mijn loopband plaatsen voor de momenten waarop ik sta in plaats van te lopen) . Maar voor degenen onder u die wel staan ??(en dat zou ook in de keuken kunnen zijn of waar dan ook), dacht ik dat ik u een voorsprong zou geven.

Ik weet het, ik weet het ... "Exer-genie" klinkt als de naam van een fitness-gadget die vrouwen in de jaren vijftig zouden hebben gebruikt.

Maar laat de naam u niet voor de gek houden. Dit is een serieus apparaat, allemaal opgerold tot een klein, reisvriendelijk, pakket dat iedereen van elk fitnessniveau kan gebruiken om sterker en sneller te worden.

De Adidas Nmd Womens Exer-Genie wordt al tientallen jaren gebruikt door Olympi?rs en professionele sportteams. En eerlijk gezegd, gezien wat een gadget-geek dat ik ben (vooral fitness-gadgets), kan ik niet geloven dat ik het pas onlangs ontdekt heb.

Ik zal je een korte video laten zien van hoe mijn trainingspartner, wereldkampioen Cathy Nicoletti, sprint en ik gebruik de Exer-Genie nu als onderdeel van Nike Air Zoom Pegasus 33 Mujer onze sprinttraining.

In het kort: we zullen weerstand bieden tegen runs met voldoende weerstand om ons niet meer dan 10% te vertragen, waarbij we meestal de weerstand verhogen bij elke run en eindigen met een niet-resistente run.

We zijn van plan om zwaardere weerstanden (voor betere prestaties van de schijffase) te integreren, evenals weerstand te bieden aan lopende lunges en bounding. Soms gebruiken we de Exer-Genie aan het einde van een snelheidstraining. Andere keren doen we een volledige workout met de Exer-Genie.

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor