#1 onze overleden geliefden bijzonder by Banning 23.07.2018 10:24

Het was pas op de universiteit dat ik terugkwam om alleen te rennen, naar langere runs te gaan en uiteindelijk te trainen voor mijn Nike Air Presto Damen eerste marathon. Ik liep mijn eerste marathon terug in mijn woonplaats, en er is nog nooit een enthousiaste fan geweest dan mijn vader. Toen ik mijn liefde voor hardlopen herontdekte, vergezelde mijn vader me trots naar packet pickups, ging met me mee voor warming-ups, vloog om bij me te blijven in hotels en moedigde me aan tijdens races en gretste met belangstelling mijn uitvoeringen met mij, altijd plannen makend voor wat zou er komen.

Terwijl ik constant van stad veranderde en kusten veranderde, maar zelden naar huis terugkeerde, werd hardlopen een bron van herverbinding voor ons beiden. Ondanks blijvende knieverwondingen, bleef mijn vader tot ver in de jaren 60 rennen en terwijl hij langzamer ging werken, maakte hij het goed door zijn enthousiasme voor mijn avonturen en de avonturen van mijn man te verhogen. Toen we naar Colorado verhuisden, nam hij Nike Air Zoom Pegasus 34 Hombre wandeltochten, voegde ons bij de 14ers en genoot van de dagen doorgebracht op het parcours. In januari 2017 had mijn vader een knieoperatie. Als een stimulans voor herstel, vroeg ik hem om me te helpen mijn man te bemannen in San Juan Solstice 50 miler in juni. Drie weken voor de race is hij overleden.

In de onmiddellijke nasleep van de dood van mijn vader, stortte ik mezelf op rennen als een middel om contact te maken met zijn aanwezigheid. De tijd op de paden gaf me rust en dankbaarheid voor de liefde voor rennen en de natuur die mijn vader in mij indrong. Rassen gaven me een kans om mijn inspanningen aan zijn nagedachtenis te wijden. Ik reed de Never Summer 100k twee maanden na de dood van mijn vader met een hoed op die zei: "Wat zou Larry doen?" Toen een racevrijwilliger me vroeg wat Larry eigenlijk zou doen, zei ik hem dat Nike Air Zoom Pegasus 32 Donna hij de stront uit de buurt zou houden. ervaring en geef het zijn alles. En dat zou hij doen.

Meer recentelijk, terwijl het leven verder gaat en ik worstelt door een maatschappij die steeds minder geduld heeft voor mijn voortdurende verdriet, is rennen de stille plek geworden waar ik nog steeds kan nadenken over wat er is gebeurd en hoeveel ik mijn vader mis. En dat doet pijn. Mijn runs worden vaak onderbroken door rauwe emotie die naar de oppervlakte borrelt. Ik merk dat ik aan de zijlijn ben door hordes snikken, of verloren in herinneringen aan die laatste uren in het ziekenhuis met mijn vader. Hoewel ik meestal het meeste van mijn hardlopen met vrienden doe en hou van het sociale aspect van een goede trailrun, is het de laatste tijd moeilijk geweest om deze pijnlijke ervaringen met anderen te delen.

Kort nadat mijn vader www.flatfeetdances.co.uk stierf, beschreef een goede vriend het idee van dunne plekken voor mij. Ze stelde voor dat dit de plaatsen zijn waar de ruimte tussen onze wereld en wat erachter ligt, dun wordt en de aanwezigheid van onze overleden geliefden bijzonder sterk aanvoelt. Voor mij is mijn dunne plek op de renbaan. Ik voel de bries op mijn gezicht, de grond onder mijn voeten, en ben overweldigd door hoe de liefde van mijn vader voor deze ervaringen bij mij leeft als ik ren. Soms is het bijna te veel, maar ik blijf terugkomen, verlangend naar die voortdurende verbinding met rennen, met de bergen en met mijn vader. Hopelijk zal het op een dag een beetje makkelijker aanvoelen. Maar voor nu vraag ik me af, wat zou Larry doen?

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor