#1 n steekpenningen had gevraagd en geaccepteerd va by yaya2017 09.10.2018 03:29

In de sneaker-branche zijn de voeten van professionele atleten de meest waardevolle billboards ter Nike Air Presto Womens wereld. Het bedrijf dat zijn schoenen koopt bij de beste basketbalspelers, voetbalspelers en voetbalspelers, wint, omdat Nike Air Max 2017 Femme de schoeiselkeuzes van die atleten van grote invloed zijn op de aankoopbeslissingen van iedereen. Die fundamentele waarheid over hoge tops en schoenplaten - dat je topspelers in je merk krijgt en houden ze daar is goed zaken doen - was de subtekst van een kritisch stuk corruptie en omkoping netwerk dat dinsdag werd geschetst door federale Nike Air Presto Womens openbare aanklagers, wat snel resulteerde in Nike Air Max 90 Mujer de ondergang van de carrière van een Hall of Fame coach. De University of Louisville heeft woensdag aangekondigd dat het had een abrupt einde gemaakt aan de coachingstraditie van Rick Pitino, winnaar van twee nationale kampioenschappen en een van de meest succesvolle coaches in de basketbalgeschiedenis van de universiteit. De beslissing werd genomen een dag nadat de advocaat van de Verenigde Staten in het zuidelijke district van New York in een misdadige Nike Air Max 90 Mujer Rosas klacht zei dat twee coaches deel hadden uitgemaakt van een regeling om geld van de kledingpartner van de Adidas ZX 750 Womens universiteit, Adidas, naar twee middelbare schoolvooruitzichten te sturen.

De klacht, waarin een executive van Adidas en anderen van wirefraude en witwassen werden beschuldigd, heeft de namen van iemand in Louisville niet onthuld. Pitino Adidas Superstar Femme ontkende enige kennis of verantwoordelijkheid Adidas ZX Flux Womens voor de beschuldigingen. "Deze aantijgingen komen als een complete schok voor me", zei hij in een verklaring. Een vertegenwoordiger van Adidas zei dat het bedrijf "toegewijd is aan compliance en Nike Air Max 270 Mujer ethische handelspraktijken," en dat de uitvoerende macht administratief verlof had gekregen. Het plan, aldus openbare aanklagers, was dat de tienersporters zouden spelen voor een universiteit die een sponsorschap had omgaan met Adidas en vervolgens zelf sponsorcontracten afsluiten met het bedrijf nadat ze prof zijn geworden en mogelijk miljoenen dollars hebben verdiend in Nike Roshe Run Womens de NBA Met andere woorden, investeren in atleten op jonge leeftijd kan later een enorm rendement opleveren. De schoenenbedrijven doen mee als de speler bloeit naar een N.B.A. ster. "Dat is waar het telt," voegde Evans eraan toe. De Nike Air Max 90 Mujer Rosas rekeningen van de federale aanklagers waren niet anders dan die van het ministerie van Justitie dat in 2015 werd beschreven in de allesomvattende corruptiezaak gericht op FIFA, het bestuursorgaan van het internationale voetbal.

Niemand van Nike Air Max 2017 Womens Nike werd in die zaak beschuldigd, maar Amerikaanse openbare aanklagers zeiden dat steekpenningen hielpen Nike's baanbrekende sponsorovereenkomst met het Braziliaanse nationale voetbalteam medio jaren negentig veiligstellen, waardoor het wereldwijde Adidas ZX 750 Femme profiel van het bedrijf werd vergroot en het werd uitgebreid naar voetbal.Nike contracteerde om $ 160 te betalen miljoen voor Adidas ZX Flux Womens die deal - en het bedrijf betaalde nog eens $ 40 miljoen dat niet werd weerspiegeld in de offici?le overeenkomst, zeiden de Nike Air Zoom Spiridon Mujer federale autoriteiten. Nike bemiddelde de deal via een Braziliaanse zakenman die in de Verenigde Staten Adidas NMD Womens schuldig was aan een reeks corruptielasten, en gaf toe dat hij honderden miljoenen dollars aan steekpenningen had gevraagd en geaccepteerd van mensen die op zoek waren naar lucratieve marketing- en mediacontracten. "Hopelijk krijgen de kinderen je hebt het dragen van je kleding gewonnen, "zei Corey Evans, een analist bij Rivals, een website die uitputtend betrekking heeft op middelbare scholieren en hun universiteitswerving. "En op de lange termijn zal het ertoe doen voor de beste Nike Air Max Thea Womens jongens voor welk college ze gaan."

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor