#1 ??iconisch symbool te nemen dat werel by caicai2017 10.10.2018 07:33

De offici?le global launch colorway, 2-Way, legt perfect de zowel de veranderende aanwezigheid van Nike Air Max 90 Femme Westbrook aan beide zijden van de baan en het opvallende contrast van het ontwerp tussen gladde vamp tot gekartelde hiel. Zoals Westbrook's uiterlijk en off-court uiterlijk, balanceert deze colorway op meesterlijke wijze een "Why Not?" Benadering van stijl en prestaties.
Westbrook verwacht veel reacties uit zijn schoen te halen. "Deze schoen is futuristisch en iets waar mensen dubbel naar zullen kijken," zegt hij.
Waarom niet? De Why Not Zer0.1 wordt op 15 januari gelanceerd met beperkte hoeveelheden Adidas Superstar Hombre van de Mirror Image colorway. De 2-Way colorway verschijnt op 15 februari voor $ 125. Voor atleten die op het veld spelen of greens, zijn veel functies belangrijk in een schoen:Adidas Tubular Womens tractie, demping, algemeen gevoel onder de voeten. Maar ongeacht de persoonlijke voorkeuren van een speler, is er één deal-breaking detail - fit. Voor topprestaties Nike Air Max 90 Femme Noir moet een schoen meteen goed passen en dat veilige, gesloten gevoel behouden.
Wat meer is, zelfs een perfecte pasvorm terwijl stationair kan losraken tijdens het spelen; Dat is omdat voeten natuurlijk groeien als een atleet beweegt en de grond raakt. Kijk naar basketbalspelers tijdens een wedstrijd - ze zijn regelmatig bezig met het opnieuw vastbinden van schoenen, trekken veters strakker aan en passen zich aan op de bank.
Om een ??oplossing voor een betere pasvorm en duurzame inperking te Nike Air Max 95 Femmevinden, vroeg Nike hoe het het proces kon vereenvoudigen. Eerdere werkzaamheden aan HyperAdapt, een innovatie die is ontwikkeld voor Nike's zelfrijzende schoenen, hebben het team Adidas Superstar Womens op de hoogte gebracht van hun wensen om een ??universeel toegankelijk model te maken. Het antwoord is FastFit, een handmatig systeem dat de hele voet onmiddellijk beveiligt. Hoe het werkt: de innovatie heeft talloze voordelen. Ten eerste elimineert het aanpassingen en aanpassingen aan veters en vervangt die interacties Nike Air Max 90 Femme Rose door een enkele, effici?nte pull. Omdat het spansysteem bestand is tegen het equivalent van minstens 60 pond spanning bij elke draai van het mechanisme, blijft de schoen cinched door de bewegingen van een speler. FastFit levert ook gelijke druk over de bovenkant van de voet om hotspots te voorkomen. En de wreefriem, of 'kant', is vergelijkbaar Adidas ZX 700 Womens met de koorden voor parachutes, waardoor het aanhaalsysteem ook ongelooflijk duurzaam is. Eindelijk, er is een stijlfactor - het strakke, minimalistische systeem van FastFit Nike Air Vapormax Femme ziet er gewoon cool uit. Net als de eerste van de zeven "CR7-hoofdstukken". Dit zijn speciaal ontworpen Mercurial-schoenen, die elk een belangrijk stuk van Cristiano Ronaldo's persoonlijke en voetballende geschiedenis doorgeven. De laatste iteratie, hoofdstuk 7, is het hoogtepunt van de vertelkunst en betuigt eer aan het Adidas ZX 700 Mujer nummer 7 van de speler in de grafische voorstelling van de voorvoet en knikt ook naar de gedenkwaardige koolstofvezellaarzen uit het verleden. Ik word de hele tijd gevraagd hoe het is om de creative director van Jordan Brand te zijn. Het antwoord is dat het een ongelofelijke kans is om een ??iconisch symbool te nemen dat wereldwijd Nike Air Max 2017 Mujer bekend is - de Jumpman - en obsederen hoe we het voor de toekomst kunnen beschrijven.
Natuurlijk hebben wij in Jordan Brand het geluk om aanspraak te maken op alle bezittingen Nike Air Max 2017 Dame en pictogrammen die we hebben; er is een lange geschiedenis van baanbrekend ontwerp om van te lenen en te moderniseren. Maar geweldige ontwerpers - en we hebben hier een enorm team - weten dat design moet kijken naar wat de toekomst biedt

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor