#1 intensiteit en volume lijken by Banning 11.10.2018 09:49

Terwijl de term 'Over Pronation' populair is geworden in de analyse van voetbewegingen en daaropvolgend voorschrijven van schoenen. Tot op heden is geen enkel wetenschappelijk model ondersteund door solide onderzoek dat de optimale hoeveelheid pronatie Nike Air Vapormax Femme voor de voet van een hardloper definieert.

Waar begin ik aan? Zonder een duidelijke definitie voor een model van 'normale' pronatie. Hoe kunnen we de uitdrukking over pronatie gebruiken met elke contextuele betekenis?

Mijn vriend en enthousiaste golfer, Ian Griffiths (sportchiatchrist), legt dit briljant uit: "Zonder een duidelijke definitie van hoe ver een golfer een schot moet slaan ... Hoe kunnen we eventueel aangeven of hij boven of onder de bal slaat ?!"

Het simpele feit is dat de wetenschappelijke gemeenschap het nog niet eens is over een door het onderzoek gesteund model dat de optimale dynamische beweging van de voet definieert.

Momenteel het meest gebruikte model, gepresenteerd door Root et. al., dateert uit het begin van de jaren 1970 en is nog steeds de basis voor de ontwikkeling van moderne loopschoeisel en Nike Air Max 2017 Damen medische praktijken. Interessant is echter dat in meer recente onderzoeken het duidelijk is dat zeer weinig hardlopers, zowel gewonden als zonder blessures, de 'normale' voethouding bereiken zoals uiteengezet door Root et. al.

Er is een citaat van Chris McDougall, auteur van Born to Run dat mijn gevoel voor schoenenkeuzes echt opsomt. Om te parafraseren zegt hij: "als je leert zachtjes te rennen, kun je rennen wat je maar wilt op je voeten."

Ik kon niet meer instemmen met dit sentiment. Hardlopen Adidas Superstar Femme is een sport met een hoge impact, je kunt hier niet omheen. Sommigen van ons zullen steevast voeten hebben die effici?nter en functioneel in staat zijn dan anderen.
Als een hardloper een voet heeft die minder goed bestand is tegen hardlopen, vanwege de inherente anatomische structuur en de zachte weefsels eromheen. Naar mijn ervaring Nike Air Zoom Pegasus 32 Femme kan deze hardloper het risico op voet-, scheen-, knie-, heup- en rugletsel verminderen door te leren lopen met een techniek die excessieve impact en belasting vermindert.

Ik ben een groot voorstander van het concept van Form Before Footwear. Niet springend op de blotevoeten-bandwagon - in plaats daarvan waarderen dat hardlopers kunnen leren om "zachtjes" te rennen met een goede techniek.

Zodra u leert voorzichtig te rennen, kunt u uw schoenen op comfort baseren. Er is tenslotte zoveel onderzoek Adidas Zx 700 Femme dat die selectiemethode ondersteunt als alle andere - serieus!

Ondanks de gangbare wijsheid die suggereert dat "hardlopers die meer proneren, vaker geblesseerd raken". Talrijke stukken onderzoek doen anders vermoeden [1] [2], waarvan velen concluderen dat er geen significante correlatie is tussen het type voethouding en loopblessures. Trainingsvariabelen zoals frequentie, intensiteit en volume lijken veel belangrijker te zijn bij letselpreventie.

Dat gezegd hebbende, de jury is nog steeds uit. Hopelijk zullen we in de komende jaren, met meer onderzoek, meer leren over dit onderwerp.

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor