#1 verschillende loops rond de lokale by Banning 09.01.2019 09:08

Ik geef de voorkeur aan een minimale drop-schoen en de Roclite's 4 mm-druppel is een geweldige match. Maar Nike Air Max Command Womens het was niet alleen de druppel die ik leuk vond.

De Nike Air Max Thea Mujer schoenen hebben superieure tractie - ik testte ze op normale dirt trails, modderige secties en andere plekken die waren gevuld met stenen, wortels en takken.

Sterker nog, ik duwde de Inov8s ook door een gedeelte bedekt met bladeren, neergelaten takken en beperkt zicht - alleen mijn hoofdlamp - en de schoenen reageerden effectief en effici?nt terwijl ik door het veranderende terrein navigeerde.

Tijdens een van mijn testritten deed ik verschillende loops rond de lokale crosscountry-cursus na een reeks regenstormen. Misschien was het meest indruk op mij over de Roclites hoe goed ze zowel droog als nat terrein vasthielden.

Het deed er niet toe of ik een doorweekte, met gras begroeide heuvel begroeide, op een nat rotsachtig gebied zoomde of door een modderig gedeelte zoefde.

De Roclites zorgden voor een superieure grip, waardoor ik Nike Air Max 90 Mujer sneller kon snellen dan ik in andere schoenen in vergelijkbare omstandigheden.

Hier is een leuk feit over schoenen gemaakt door Inov8, die in Groot-Brittanni? is gevestigd. Het nummer van het schoenenmodel - in dit geval 290 - is het gewicht, 290 gram of 10.15 gram. De lichtheid speelt goed in de schoen en geeft de gebruiker de mogelijkheid om topsnelheden te halen.

Maar de meesten van ons zijn hier om in de schoenen te lopen en niet om de schoenen rond te dragen voor stijlpunten. De stof aan de bovenkant werkt heerlijk om ademend te blijven tijdens runs en niet stinkend te blijven na runs dankzij de "ComforDry Sockliner" -technologie.

Als je een kieskeurige hardloper bent, zou je moeten weten dat de stof op de sockliner rond de hiel na een tiental kilometers begint te pilmen.

Als aanvulling op het gladde bovenweefsel zitten de Adidas Superstar Dames afzonderlijke oogjes en platte veters die de kracht Nike Internationalist Mujer van het vetersysteem verbergen in iets dat er strak uitziet.

De pasvorm van het vetersysteem is redelijk goed, maar zou beter kunnen worden als Asics de tong in de zijkant van de schoen zou integreren zoals Saucony deed met de Freedom Iso.

Ik heb deze schoenen uiteindelijk ruimschoots getest op onze standaard 50 mijl, dus ik heb er alle vertrouwen in dat deze schoenen een goede keuze zijn voor een standaard gewatteerde hardloopschoen.

Je krijgt deze niet om op te vallen, je krijgt ze niet als eerste om te finishen tijdens een race op de weg. Je krijgt deze schoenen omdat je een degelijke keuze wilt voor een dagelijkse trainer die je op de lange duur niet teleur zal stellen.

#2 RE: verschillende loops rond de lokale by gurunatag 11.01.2019 09:59

https://www.google.com/search?q=verschil...CkUQ7Al6BAgGEA0

#3 RE: verschillende loops rond de lokale by KathleenTMiller 11.01.2019 11:56

avatar

Walk through the room and help the students if necessary

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor