#1 nike sko by Jared Back 14.02.2019 03:18

Nike LunarEpic Low Flyknit 2 modtager en ny farvebane af lysegrå nike sko / metallisk sølv som en del af sin 2017-serie. En blanding af gråtoner og solnedgangsfarver er spredt over Flyknit-øvre, der også har en plys halsbåndsdesign og sømløs Flyknit bootie. På samme måde som originalen har skoen den samme laserskærede Lunarlon mellemsål og trykkartet ydersål i hvid til en glidende tur. Se efter denne kvinders farvevej af Nike LunarEpic Low Flyknit 2 på udvalgte Nike butikker og online i dag til et pris på 140 DKK.

Nike Air Zoom LWP 16 får endelig et OG-udseende, da vi snart vil se udgivelsen af denne OG-inspirerede farveway.The Nike Air Zoom LWP 16 er en moderne version af den originale Zoom LWP, der blev udgivet i 1995. Denne nye colorway modellerne selv efter originalen og kommer dækket af en kombination af hvid, sort, lilla og orange. Nike Air Zoom LWP 16 har en glidende konstruktion med mesh, der dominerer den øvre og nike air max den hyperfuse detaljer for det friske nye look. Forventet at frigive senere i år, hvad er dine tanker om denne OG-inspirerede farveway af Nike Air Zoom LWP 16? Hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Nike Air Presto Essential skal være en hæfteklammer i alles sommer garderobe. Lys, behagelig, stilfuld og åndbar. Hvad vil nike air max 97 du ellers have? Hvis du har brug for et nyt par, skal du tjekke den Nike Air Presto Essential i Black and Blue Jay. Denne version af Nike Air Presto Essential leveres med en mesh øvre ledsaget af den sædvanlige midfoot cage overlay for ekstra support og tilføjet æstetik. Nedenfor finder du en behagelig phylon mellemsål og luftsålhælenhed. Størstedelen af skoen kommer i sort, mens den hvide og den førnævnte Blue Jay giver kontrast på skoen. Hvis du kan lide det, du ser, kan du nu afhente et par af dig selv fra udvalgte forhandlere for $ 120.

Ovenfor finder du Nike LeBron 14 Lavt nike free lavet i meget usædvanlige overflader. Pastellfarvede LeBrons er bestemt ikke normen, men det ser ud som om Nike vil droppe mindst to par senere i sommer. Den lave topversion af Nike LeBron 14 kommer til at blive klædt i dit valg af Pink eller Mint Green. Når man vælger en monokromatisk finish, kommer hele overdelen og solen i sin respektive farvevej. Standout funktioner på begge par omfatter den vævede konstruerede øvre, masken på hælen, tonal branding og selvfølgelig signatur Zoom Air pude. Disse har helt sikkert en livsstil se på dem, ikke? Hold det låst, og så snart disse får en udgivelsesdato, vil vi være sikker på at lade dig vide.

Op næste for Nike SB Blazer Mid Canvas er denne klassiske hvid og sort finish. Nike SB Blazer Mid vælger et simpelt og vintage look, og leveres med et hvidt lærred og en øvre mesh komplimenteret af endnu mere hvid på snørebånd, foring, tunge og sål. Kontrast på skoen er skabt ved hjælp af de sorte accenter på Swoosh og tunge / hæl branding. Du kan virkelig ikke gå galt med en klassiker som disse. En klassisk Nike SB-model, der rocker et klassisk farveskema. Stop overveje og hente et par i dag fra udvalgte forhandlere for $ 85.

Tidligere i ugen så vi debuten til den helt nye Nike Air nike air max 95 Zoom Mariah Flyknit Racer, en moderne løber, der tager inspiration fra Air Mariah, der udkom tilbage på 80'erne. Hvis du er en fan af den nye silhuet, så vil du være glad for at vide, at flere farvestoffer er på vej. Bare oven for første gang er en ny sort / hvid farvelægning af Mariah Flyknit Racer, som kombinerer begge farver på den åndbare Flyknit øverst. Yderligere hits af sort ses derpå på Swoosh-logoet, hæltælleren, snørebåndene, hæltrækfligen og gummisålen. En hvid mellemsål fuldender udseendet på Mariah Flyknit Racer, der er sikker på at være en favorit.Sælg forhandlere har denne farvevej

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor